The “Family”— Zgjidhja e duhur për të shoqëruar të vegjëlit tuaj në kopësht ose shkollë. Gjithashtu shoqërohet nga aksesorët përkatës si mbështetësja solide Honeycomb, tenda mbrojtëse dhe ndenjësja portabël për siguri dhe komfort maksimal për femijët tuaj.