The “Tool”— Perfekte për punëtorët profesionistë që u duhet të transportojnë veglat e tyre. Shoqërohet nga aksesori i posatshëm; kutia e aluminit Convoy me çelës dhe hapësirë të bollshme për siguri maksimale të mjeteve tuaja të punës.